Om ladida.se

Om LaDiDa.se

Varumärket LaDiDa.se grundades 2012 av Mattias Johansson och bestod då endast av tre olika babysittrar. Mycket har hänt sedan dess och idag innehas handelsagenturen för LaDiDa.se av IREKO Eksjö AB. Vår affärsidé “Aktivitet och lek med kvalitet till bästa pris” är lika tydlig som vår värdegrund som utgår från att visa hänsyn för miljö och individ. Vårt fokus ligger i att till ett tillgängligt pris ta fram olika typer av babyartiklar så som babysittrar, babygym, hoppgungor och aktivitetsbord med pedagogiska funktioner och roliga tillbehör som stimulerar barnets alla sinnen. Vi jobbar med egna designers och har inga mellanhänder vilket garanterar god kvalitet och låga priser. Våra produkter följer devisen lek, lär och utvecklas.

Vi besöker personligen våra underleverantörer för att försäkra oss om att fabrikerna där produkterna tillverkas följer vår värdegrund. Det innebär allt från medarbetarnas arbetsmiljö till hur produkterna tillverkas och testas.

Lagerförsäljning av babysittrar och babygym m.m.

Kom gärna och besök oss, vi har öppet helgfria vardagar mellan kl. 9-17. Här kan du bl.a. handla babysittrar, aktivitetsbord, babyvaggor, hoppgungor, babygym m.m. direkt från vårt lager. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot betal-/kreditkort så endast kontant betalning eller Swish. Ring gärna innan så vi säkert finns på plats och kan hjälpa dig.

Besöksadress och kontaktuppgifter

Ladida.se IREKO Eksjö AB (org.nr. 556776-6802) Ansvarig kontaktperson: Mattias Johansson Hässelåsgatan 9 575 36 EKSJÖ Tel. 0381-77 99 72 order@ladida.se

Leave a reply